Dispositivos e acessórios
Paté af grønne bønner
Preparação 15min
Total 45min
4 portioner
Ingredientes
-
vand500 g
-
grønne bønner, friske trimmet200 g
-
skalotteløg halveret (ca. 30 g)1
-
chili uden kerner, hakket, plus ekstra til pynt1
-
salvie, frisk plus ekstra til pynt1
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
hvide kikærter, dåse drænet, plus 2 spsk ekstra til pynt100 g
-
salt1 - 2 knivspids
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
159 mg
Proteína
3 g
Energia
699 kJ /
167 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Det sunde alternativ
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremede champignoner
Nenhuma avaliação
Blomkålsris
10min
Karry-rejer (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Falafel-vafler
Nenhuma avaliação
Ris salat med grøntsager
Nenhuma avaliação
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Nenhuma avaliação
Bulgurhvede
Nenhuma avaliação
Tostadas med kylling og raja
40min
Asparges med citronkapers
Nenhuma avaliação
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Nenhuma avaliação
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Nenhuma avaliação
Pimento dip
Nenhuma avaliação