Dispositivos e acessórios
Butternutsoep met Curry en Mango
Preparação 25min
Total 30min
8 porties
Ingredientes
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porties
Sódio
45.7 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
24.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Warme Smaak van de Herfst
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Verse Tomatensoep
30min
Pompoensoep met room
35min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nenhuma avaliação
Mediterrane groentepasta
Nenhuma avaliação
Rijst met kip en champignons
30min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Nenhuma avaliação
Veelzijdige gladde soep
45min
Pittige Goulash met Donker Bier
Nenhuma avaliação
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nenhuma avaliação
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Knapperig brood
Nenhuma avaliação