Dispositivos e acessórios
Vegetarisch Medaillons
Preparação 35min
Total 1h 10min
4 porties
Ingredientes
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (opcional)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porties
Sódio
1369 mg
Proteína
54 g
Energia
6819.9 kJ /
1630 kcal
Gordura
94 g
Fibra
25 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
157 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Batch Cooking & Meal Prep
12 Receitas
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Volcano Steak Burgers
Nenhuma avaliação
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Nenhuma avaliação
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Vegetarische hamburger
45min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Kipsatés met pindasaus
2h
Mediterraanse gebakjes
Nenhuma avaliação
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min