Dispositivos e acessórios
Vegetarisch Medaillons
Preparação 35min
Total 1h 10min
4 porties
Ingredientes
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (opcional)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porties
Sódio
1369 mg
Proteína
54 g
Energia
6819.9 kJ /
1630 kcal
Gordura
94 g
Fibra
25 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
157 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Batch Cooking & Meal Prep
12 Receitas
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Kipnuggets
40min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Pizza met fruit en yoghurt
Nenhuma avaliação
Rucola taart
Nenhuma avaliação
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Koken van speltgraan
Nenhuma avaliação
Kip in perziksaus
40min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Nenhuma avaliação
Pindakaas Havermoutbal
Nenhuma avaliação
Vegetarische bruine rijst
40min