Dispositivos e acessórios
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Preparação 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
861.9 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
61.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Risottata
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
Chorizo Quiche
2h 30min
Pikante Kip met Kokosrijst
Nenhuma avaliação
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Nenhuma avaliação
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Nenhuma avaliação
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min