Dispositivos e acessórios
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Preparação 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
861.9 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
61.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Jouw Cookidoo® 2025 - Groene Goochelaar
10 Receitas
Benelux
Benelux
Risottata
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Risottata met kip en champignons
40min
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Nenhuma avaliação
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Nenhuma avaliação
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Pad Thai
45min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Pizza-Burrata
1h 40min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Nenhuma avaliação
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h