
Versões compatíveis
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Vis en marinade
- 50 g geroosterde gezouten pinda's
- 2 teentjes knoflook
-
4
verse kaffir limoenbladeren
ou 5 g geraspte limoenschil - 20 g vers citroengras in stukken (± 3 cm)
-
2
el rode curry pasta
ou 2 el gele curry pasta - 50 g kokosroom
- 800 - 1000 g roodbaarsfilet of kabeljauwfilet, met vel, in 4 stukken gesneden
Salade
- 1 limoen in vieren gesneden
- 40 g agavesiroop
- 1 tl zout
- 200 g bindsla of Romeinse sla in stukken (± 1 cm)
- 100 g komkommer in plakjes (± 3 mm)
- 2 verse chilipepers in plakjes (3 mm)
- 100 g kerstomaten gehalveerd
- 10 g koriander in stukjes (± 2 cm)
- 10 g vers citroengras alleen het wit, in diagonale plakjes (± 2 mm)
Afwerking
- 1 verse chilipeper in plakjes (2 mm) (opcional)
- 1 limoen in plakjes (2 mm)
- 10 g koriander in stukken (± 2 cm)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 419.2 kcal / 1753.8 kJ
- Proteína
- 48 g
- Gordura
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 27.5 g
- Fibra
- 6.4 g
- Gordura saturada
- 5.4 g
- Sódio
- 763.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Muntthee
25min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nenhuma avaliação
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Nenhuma avaliação
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Gezouten-Karamelijs
14h
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Zalm mozaïek
Nenhuma avaliação
Brood met olijven
2h 20min