Dispositivos e acessórios
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
Preparação 30min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
Vis en marinade
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
5 g geraspte limoenschilverse kaffir limoenbladeren4
-
vers citroengras in stukken (± 3 cm)20 g
-
2 el gele curry pastarode curry pasta2 el
-
kokosroom50 g
-
roodbaarsfilet of kabeljauwfilet, met vel, in 4 stukken gesneden800 - 1000 g
Salade
-
limoen in vieren gesneden1
-
agavesiroop40 g
-
zout1 tl
-
bindsla of Romeinse sla in stukken (± 1 cm)200 g
-
komkommer in plakjes (± 3 mm)100 g
-
verse chilipepers in plakjes (3 mm)2
-
kerstomaten gehalveerd100 g
-
koriander in stukjes (± 2 cm)10 g
-
vers citroengras alleen het wit, in diagonale plakjes (± 2 mm)10 g
Afwerking
-
verse chilipeper (opcional) in plakjes (2 mm)1
-
limoen in plakjes (2 mm)1
-
koriander in stukken (± 2 cm)10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
763.2 mg
Proteína
48 g
Energia
1753.8 kJ /
419.2 kcal
Gordura
15 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vis
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Nenhuma avaliação
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2h 10min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Rijstschotel met appelen
Nenhuma avaliação
Zeevruchtenrijst
Nenhuma avaliação
Griekse salade met gestoomde kip
Nenhuma avaliação
Spookachtige pizza
Nenhuma avaliação
Hollandaisesaus
15min
Koolsoep
50min