Goulash van linzen en champignons

Goulash van linzen en champignons

3.6 10 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
4 porties

Ingredientes

  • ui gehalveerd
    60 g
  • teentjes knoflook
    2
  • rode peper zaden verwijderd, in stukken
    1
  • water
    830 g
  • verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden
    300 g
  • olie
    20 g
    20 g olijfolie
  • groentebouillonpasta
    1 volle tl
    1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • droge rode linzen
    250 g
  • zout
    ¼ - ½ tl
  • peper, gemalen
    ¼ tl
  • tomatenpuree
    20 g
  • currypoeder
    1 tl
  • cayennepeper, gemalen
    2 snuifjes
  • room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen
    200 g
  • peterselie, vers gehakt, voor de garnering
  • stokbrood om op te dienen

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 264.6 mg
Proteína 19.4 g
Energia 1965.7 kJ / 469.8 kcal
Gordura 24.6 g
Fibra 8.3 g
Gordura saturada 12.1 g
Hidratos de carbono 47.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...