Dispositivos e acessórios
Goulash van linzen en champignons
Preparação 15min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
rode peper zaden verwijderd, in stukken1
-
water830 g
-
verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden300 g
-
20 g olijfolieolie20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
droge rode linzen250 g
-
zout¼ - ½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
currypoeder1 tl
-
cayennepeper, gemalen2 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen200 g
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
-
stokbrood om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
264.6 mg
Proteína
19.4 g
Energia
1965.7 kJ /
469.8 kcal
Gordura
24.6 g
Fibra
8.3 g
Gordura saturada
12.1 g
Hidratos de carbono
47.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Verwarmende gerechten
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hummus
5min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Nenhuma avaliação
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45min
Boekweit met champignons
25min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Nenhuma avaliação
Koken van parelspeltgraan
Nenhuma avaliação
Pulled barbecue jackfruit
25min
Stoofgerecht met tofu
30min