Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw

Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw

3.8 6 avaliações
Preparação 25min
Total 2h 10min
4 porties

Ingredientes

  • verse kabeljauwfilets met vel (± 150-200 g elk)
    4
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • verse tijm en iets meer om af te werken
    4 takjes
  • geraspte citroenschil en iets meer om af te werken
    2 tl
  • water
    2180 g
  • citroensap vers geperst, en 1 tl om af te werken
    30 g
  • sjalotten gehalveerd
    30 g
  • rode bieten in stukken (2-3 cm)
    200 g
  • risottorijst bv. Carnaroli of Arborio
    240 g
  • droge witte wijn
    130 g
  • groentebouillonpasta
    1 volle tl
    ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • vers citroengras in schijfjes (2 mm)
    1 - 2 stengels
  • zout
    1 tl
  • gemalen witte peper
    2 snuifjes
  • boter in stukken
    40 g

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Sódio 1501.3 mg
Proteína 42.3 g
Energia 2365.8 kJ / 562.5 kcal
Gordura 18.5 g
Fibra 2.7 g
Gordura saturada 6.8 g
Hidratos de carbono 53 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...