
Versões compatíveis
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 verse kabeljauwfilets met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten gehalveerd
- 200 g rode bieten in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
ou ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter in stukken
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 562.5 kcal / 2365.8 kJ
- Proteína
- 42.3 g
- Gordura
- 18.5 g
- Hidratos de carbono
- 53 g
- Fibra
- 2.7 g
- Gordura saturada
- 6.8 g
- Sódio
- 1501.3 mg