Dispositivos e acessórios
Kale Pesto Pasta Salad
Preparação 15min
Total 50min
10 portions
Ingredientes
Kale Pesto
-
walnut halves50 g
-
kale tough stalks removed, chopped80 g
-
water boiling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh basil leaves (1 large handful)25 g
-
olive oil80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta Salad
-
water1200 g
-
orzo400 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
yellow pepper sliced (5 mm) (approx. 150 g)1
-
bocconcini torn in halves300 g
-
rocket100 - 120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.8 g
Energia
1513 kJ /
362 kcal
Gordura
19.5 g
Hidratos de carbono
31.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SUMMER BUFFET
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Squash and Broccoli Salad
35min
Detox Salad
10min
Smoky Couscous Salad
20min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Mexican Quinoa Salad
30min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min