
Versões compatíveis
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sweet Potatoes
- 4 sweet potatoes (approx. 230 g each)
- 20 g olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
Banana Sriracha Mayo
- 250 g sunflower oil
- 1 banana cut in pieces
- 30 g sriracha sauce
- 1 medium egg (see tip)
- ½ tsp fine sea salt or to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
Coleslaw
- 150 g carrots cut in pieces
- 50 g onions quartered
- 250 g cabbage leaves cut in pieces
- 5 g cider vinegar
- 2 - 3 pinches fine sea salt to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
Lentil Sauce
- 100 g onions quartered
- 3 garlic cloves
-
½ - 1
fresh jalapeño chilli deseeded and cut in pieces
ou ½ - 1 pickled jalapeño chilli deseeded and cut in pieces - 20 g vegetable oil
- 300 g lentils
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp ground cumin
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
- fresh coriander for serving
- 1 lime cut in wedges, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1123 kcal / 4698 kJ
- Proteína
- 25 g
- Gordura
- 75 g
- Hidratos de carbono
- 96 g
- Fibra
- 17 g
- Gordura saturada
- 9.8 g
- Sódio
- 1155 mg
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