Kalvekjøtt med poteter

Kalvekjøtt med poteter

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 2h 50min
4 porsjoner

Ingredientes

  • høyrygg fra kalv delt i strimler (4 cm) (se tips)
    650 g
  • maismel
    20 g
  • soyasaus
    60 g
  • løk, gul (ca. 150 g), delt i to
    1
  • olivenolje
    30 g
  • kjøttbuljongpaste (se tips)
    1 ss
  • vann
    500 g
  • poteter skrelt og delt i båter
    800 g
  • små sjampinjonger, ferske delt i tynne skiver (5 mm)
    400 g
  • tomatpuré
    20 g
  • rømme, alle typer (se tips)
    100 g
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • Worcestershire saus (opcional)
    1 ts

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 2748.8 mg
Proteína 33.6 g
Energia 2255 kJ / 536.8 kcal
Gordura 26.9 g
Fibra 6.5 g
Gordura saturada 12.6 g
Hidratos de carbono 37 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo