Dispositivos e acessórios
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (opcional)2 tbsp
-
chopped pecans (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
418.1 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1234.5 kJ /
295 kcal
Gordura
24.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
12.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Avocado Tuna Salad
5min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Tuna Avocado Bowl
50min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Cranberry Vinaigrette
5min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min