Dispositivos e acessórios
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (opcional)2 tbsp
-
chopped pecans (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
418.1 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1234.5 kJ /
295 kcal
Gordura
24.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
12.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Apple Peel Cider Sangria
1h 30min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Holiday Brisket
6h 55min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Green Bean Gremolata
25min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Honey Pear Vinaigrette
5min