Dispositivos e acessórios
Romige tomatensoep
Preparação 10min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
teentje knoflook1
-
uien in helften gesneden50 g
-
30 g olijfolieongezouten boter30 g
-
tomaten in helften gesneden700 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout1 tl
-
suiker1 tl
-
1 tl gedroogde pizza kruidenmixgedroogde oregano1 tl
-
water500 g
-
1 groentebouillonpasta, huisgemaaktbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
room100 g
-
verse basilicumbladeren2 - 4
-
verse peterselie alleen de blaadjes1 takje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3 g
Energia
790 kJ /
188 kcal
Gordura
16 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Mysterieuze soep
45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Romige champignonsoep
20min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-preisoep
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Appelmoes
20min
Zachte wortelsoep met venkel
40min