Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- 20 g olive oil, plus extra to grease
- 525 g lukewarm water
- 1 tsp sea salt
- 900 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
Filling
- 2 - 3 bunches fresh English spinach, trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)
- sea salt, to taste (optional)
- 1 onion, cut into halves
- 500 g feta cheese, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 1 egg
- olive oil, to drizzle
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 965.6 kJ / 230.8 kcal
- Proteína
- 8.5 g
- Hidratos de carbono
- 28.6 g
- Gordura
- 9.2 g
- Gordura saturada
- 5.3 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sódio
- 290.2 mg
Receitas alternativas
Lime and coconut mini bundts
Nenhuma avaliação
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Quince tart
1h 10min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Cherry pickin' gelato
4 godz. 35 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 Std. 15 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min