Dispositivos e acessórios
Soula's Spanakopita
Preparação 20min
Total 1h 35min
25 portions
Ingredientes
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
290.2 mg
Proteína
8.5 g
Energia
965.6 kJ /
230.8 kcal
Gordura
9.2 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
28.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Postcards from Greece
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Pas d’évaluation
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2h 25min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Galaktoboureko
1h 35min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Pistachio cake
1h 10min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h