Boston baked beans

Boston baked beans

4.0 19 avaliações
Preparação 10min
Total 30h 45min
6 portions

Ingredientes

  • dried navy beans (see Tips)
    380 g
  • boiling water for soaking
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • speck cut into pieces (approx. 1 cm)
    200 g
  • fresh long red chilli cut into halves and deseeded if preferred
    1
  • dried basil
    1 tsp
  • molasses
    30 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    30 g
  • Worcestershire sauce (see Tips)
    10 g
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    20 g
  • Dijon mustard
    30 g
  • water
    350 g

Nutrição por 1 portion

Energia 397.4 kcal / 1669.1 kJ
Proteína 19.5 g
Gordura 16.1 g
Hidratos de carbono 34.9 g
Fibra 15.1 g
Gordura saturada 5.3 g
Sódio 1205.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...