Dispositivos e acessórios
Boston baked beans
Preparação 10min
Total 30h 45min
6 portions
Ingredientes
-
dried navy beans (see Tips)380 g
-
boiling water for soaking
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into quarters150 g
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speck cut into pieces (approx. 1 cm)200 g
-
fresh long red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
dried basil1 tsp
-
molasses30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)10 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Dijon mustard30 g
-
water350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1205.1 mg
Proteína
19.5 g
Energia
1669.1 kJ /
397.4 kcal
Gordura
16.1 g
Fibra
15.1 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
34.9 g
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