Dispositivos e acessórios
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Preparação 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
695.1 mg
Proteína
9.6 g
Energia
1221.3 kJ /
291.9 kcal
Gordura
12.3 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
37.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tray bakes in cast iron
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Portuguese bread
3h 30min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1h 25min
Chocolate and chilli tart
25h
Spiralized Sweet Potato Latkes
55min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Classic beef burgers
1h
Steamed rice
25min
Pad Thai
45min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
No fail mash potato
20min
Mushroom and kale risotto
55min