Dispositivos e acessórios
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
Caramelised onions
-
red onions cut into halves and cut into thin slices250 g
-
brown sugar130 g
-
balsamic vinegar50 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Risotto with Taleggio
-
eschalots30 g
-
salted butter30 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Taleggio cheese cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)120 - 150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
900.7 mg
Proteína
16.2 g
Energia
2647.8 kJ /
630.3 kcal
Gordura
18.1 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
12.1 g
Hidratos de carbono
99.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Signature Risottos
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baguette
3h 45min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Cherry clafoutis
1h 5min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Béchamel sauce
20min
Quiche Lorraine
45min
Chicken banh mi
4h 35min
Moroccan chicken with couscous
45min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Wholemeal crumpets
1h 40min
Classic mushroom risotto
30min