Dispositivos e acessórios
Panettone
Preparação 15min
Total 34h 25min
12 portions
Ingredientes
-
orange zest only, no white pith1
-
honey30 g
-
rum30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk250 g
-
raisins80 g
-
mixed peel80 g
-
dried instant yeast1 tbsp
-
baker's flour470 g
-
sugar100 g
-
eggs2
-
bread improver (optional - see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
egg yolks2
-
sea salt1 tsp
-
flaked almonds to sprinkle1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
186.9 mg
Proteína
7.7 g
Energia
1393.8 kJ /
333.1 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
52.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Christmas
25 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 Std.
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 Min
Black nougat
3 Std.
Peas with ham
30 Min
Grissini with Parmesan and Herbs
5 Std. 10 Min
Courgette omelette
40 Min
Linzer torte
5 Std. 10 Min
Queso fresco
2 Std.
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Crunchy caramel ice cream slice
24 Std. 35 Min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14 Std. 55 Min
Sherry Panettone
5 Std. 15 Min