Dispositivos e acessórios
Panettone
Preparação 15min
Total 34h 25min
12 portions
Ingredientes
-
orange zest only, no white pith1
-
honey30 g
-
rum30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk250 g
-
raisins80 g
-
mixed peel80 g
-
dried instant yeast1 tbsp
-
baker's flour470 g
-
sugar100 g
-
eggs2
-
bread improver (optional - see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
egg yolks2
-
sea salt1 tsp
-
flaked almonds to sprinkle1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
186.9 mg
Proteína
7.7 g
Energia
1393.8 kJ /
333.1 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
52.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Christmas
25 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Tropical upside down pineapple cake
1h 10min
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Ninguna valoración
Lemon glaze madeleines
24h 30min
Blueberry Coffee Cake
1h
Bahulu Gulung (Malay Roll Cake)
1h
Herbal Tea and Biscotti
55min
Chewy pistachio biscuits
45min
Gin and tonic drizzle cake
1h
Steamed orange puddings
1h 25min