Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Nutrição
- por 575 g
- Energia
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Proteína
- 104.1 g
- Hidratos de carbono
- 34.1 g
- Gordura
- 209.7 g
- Gordura saturada
- 111.4 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 1187 mg
Receitas alternativas
Beurre blanc
15 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2sa 5 dk
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Pâtè with Riesling
3h
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Festive lobster pâté
4h 45min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Chicken liver pâté
2h 20 min