Dispositivos e acessórios
Smoked salmon mousse
Preparação 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 650 g
Sódio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Energia
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Gordura
140.9 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
78.1 g
Hidratos de carbono
18.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury Christmas
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Oysters with lime granita
5min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min
Smoked Salmon Pâté
5min
Baked artichoke dip
35min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min