Dispositivos e acessórios
Smoked salmon mousse
Preparação 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 650 g
Sódio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Energia
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Gordura
140.9 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
78.1 g
Hidratos de carbono
18.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury Christmas
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baked artichoke dip
35min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Scallops with pea purée
25min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Whipped Feta
35min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5min
Prawn Cocktail
15min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Saffron and cardamom poached pears
40min