Dispositivos e acessórios
Smoked salmon mousse
Preparação 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 650 g
Sódio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Energia
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Gordura
140.9 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
78.1 g
Hidratos de carbono
18.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury Christmas
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hollandaise
15min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Caesar salad dressing
10min
Tuna dip
15min
Baked artichoke dip
35min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Scallops with pea purée
25min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Smoked trout pâté
3h 15min
Béarnaise sauce
20min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min