Dispositivos e acessórios
Salt-free arrabbiata sauce
Preparação 10min
Total 25min
900 g
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves170 g
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste4 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 900 g
Sódio
1502.6 mg
Proteína
16.6 g
Energia
2256.5 kJ /
539.3 kcal
Gordura
22.7 g
Fibra
19.5 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
82.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauces and Marinades
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Moroccan lamb with couscous
1h 50min
Kale Chips
40min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Sago plum pudding
28h 15min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Steamed peas and sweetcorn (9 months+)
15min
Spicy pineapple vinaigrette
Nenhuma avaliação
Amarena cherry ice cream
8h 10min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Fresh jalapeño dip
5min
Traditional minestrone
45min