Dispositivos e acessórios
Pumpkin Risotto
Preparação 25min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
pumpkin cut in pieces400 g
-
water100 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice400 g
-
vegetable broth (see tips)700 g
-
butter room temperature, cut in small pieces60 g
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh black truffle cut in thin slices, to garnish1 piece
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
1481 kJ /
354 kcal
Gordura
15 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Nenhuma avaliação
Basic Quinoa
35min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Rolled Frittata
55min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Potato, bacon and cheese tortilla
50min
Beetroot risotto
35min
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Pumpkin and Spinach Pie
1h 35min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min