Dispositivos e acessórios
Chocolate mousse tart with pistachio paste
Preparação 35min
Total 4h 45min
8 portions
Ingredientes
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
pecans300 g
-
raw cacao powder50 g
-
maple syrup50 g
-
pistachio cream200 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces160 g
-
milk80 g
-
eggs5
-
white sugar50 g
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
213 mg
Proteína
14.9 g
Energia
2806.6 kJ /
670.8 kcal
Gordura
51.8 g
Fibra
8.7 g
Gordura saturada
11.8 g
Hidratos de carbono
43.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pistachio
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Wimbledon strawberry fool
1h 15min
Agedashi tofu
30min
Orange sponge cake
1h
Japanese Ramen
1h 40min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Cheat's chicken shoyu ramen
40min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Melon and cucumber sour mocktail
15min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Ham mousse
10min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min