
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Witte fondant (zie tips)
- 300 g suiker
- 100 g water
Vanillebiscuit
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 10 g natuurlijk vanille-extract
- 70 g bloem
- 30 g maïzena (zetmeel)
Chocoladebiscuit
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 50 g bloem
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 20 g ongezoete cacaopoeder
Ganache
- 250 g pure chocolade, 70% cacao
- 200 g room, min. 30% vet
Afwerking
- 30 g water afhankelijk van het gewicht van de fondant
-
50
g hagelslag
ou 50 g gekleurde suiker hagelslag
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 283 kcal / 1188 kJ
- Proteína
- 5.1 g
- Gordura
- 10.9 g
- Hidratos de carbono
- 40.4 g
- Fibra
- 2.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Mini kerstboompjes
45min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Nenhuma avaliação
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Valentijnkoekjes met aardbei
Nenhuma avaliação
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min
Spaghetti muffins
55min
IJssandwich
Nenhuma avaliação
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nenhuma avaliação
Appelcake
1h
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Marmercake
2h