Dispositivos e acessórios
Napolitaanse cake
Preparação 30min
Total 1h 40min
20 stuks
Ingredientes
Witte fondant (zie tips)
-
suiker300 g
-
water100 g
Vanillebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract10 g
-
bloem70 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
Chocoladebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
bloem50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Ganache
-
pure chocolade, 70% cacao250 g
-
room, min. 30% vet200 g
Afwerking
-
water afhankelijk van het gewicht van de fondant30 g
-
50 g gekleurde suiker hagelslaghagelslag50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
5.1 g
Energia
1188 kJ /
283 kcal
Gordura
10.9 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
40.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Zoete verleiding
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocoladecake
40min
Brownies
50min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Nenhuma avaliação
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Citroenkoekjes
Nenhuma avaliação
Havermoutrepen met kaas
45min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Marmercake
2h
Koekjes met chocoladechips
50min
Appelcake
1h
Muffins met chocoladechips
1h