Dispositivos e acessórios
Risotto met Parmezaanse kaas
Preparação 15min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
sjalot (ca. 30 g)1
-
boter40 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water820 g
-
1 volle tl huisgemaakte bouillonpastabouillonblokje (voor 0,5 l) vlees of groente1
-
zout naar smaak½ - 1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
1812 kJ /
433 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pompoenrisotto met spek
25min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Hollandaisesaus
15min
Ratatouille
40min
Vers pastadeeg
1h
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Hollandaisesaus
15min
Tomatensaus
40min