Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 sjalot (ca. 30 g)
- 40 g boter
- 10 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)
- 60 g droge witte wijn
- 820 g water
-
1
bouillonblokje (voor 0,5 l), vlees of groente
ou 1 volle tl huisgemaakte bouillonpasta - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1812 kJ / 433 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 63 g
- Gordura
- 15 g
- Fibra
- 1.8 g
Receitas alternativas
Pompoenrisotto met spek
25 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Nenhuma avaliação
Ratatouille
40 min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Hollandaisesaus
15 dk
Kaascrackers
2sa 30 dk
Vanilleroomijs
12 godz.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min