Risotto met Parmezaanse kaas

4.4 32 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 porties

Ingredientes

  • Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
    40 g
  • sjalot (ca. 30 g)
    1
  • boter
    40 g
  • extra vergine olijfolie
    10 g
  • risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)
    320 g
  • droge witte wijn
    60 g
  • water
    820 g
  • bouillonblokje (voor 0,5 l) vlees of groente
    1
    1 volle tl huisgemaakte bouillonpasta
  • zout naar smaak
    ½ - 1 tl

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 9 g
Energia 1812 kJ / 433 kcal
Gordura 15 g
Fibra 1.8 g
Hidratos de carbono 63 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...