![Risotto met Parmezaanse kaas Risotto met Parmezaanse kaas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E7E71A7E-12A2-4938-91B2-5CA30477DB17/Derivates/411CDF67-1752-49ED-94E9-6E231CE77201.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 sjalot (ca. 30 g)
- 40 g boter
- 10 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)
- 60 g droge witte wijn
- 820 g water
-
1
bouillonblokje (voor 0,5 l), vlees of groente
ou 1 volle tl huisgemaakte bouillonpasta - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1812 kJ / 433 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 63 g
- Gordura
- 15 g
- Fibra
- 1.8 g
Receitas alternativas
Hollandaisesaus
15 min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Nenhuma avaliação
Couscous van zeebarbeel met paprika
Nenhuma avaliação
Quiche met kip en peer
2h 40min
Curryworst en linzen
1h
Snelle kaassoufflés
45min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Hummus van rode biet
10min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min
Meringue spoken
12sa 25 dk
Worst met erwtenrisotto
30min
Zalm en venkel risotto
25 min