Dispositivos e acessórios
Risotto met Parmezaanse kaas
Preparação 15min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
sjalot (ca. 30 g)1
-
boter40 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water820 g
-
1 volle tl huisgemaakte bouillonpastabouillonblokje (voor 0,5 l) vlees of groente1
-
zout naar smaak½ - 1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
1812 kJ /
433 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chilli con carne
35min
Hollandaisesaus
15min
Vers pastadeeg
1h
Hollandaisesaus
15min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Basilicumpesto
10min
Worst met erwtenrisotto
30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Pompoenrisotto met spek
25min