Dispositivos e acessórios
Basilicumpesto
Preparação 10min
Total 10min
6 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken80 g
-
pijnboompitten30 g
-
teentje knoflook (opcional)1
-
verse basilicumbladeren80 g
-
extra vergine olijfolie150 g
-
zout½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 porties
Proteína
34 g
Energia
7741 kJ /
1848 kcal
Gordura
190 g
Fibra
4.6 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Kruidenboter flatbreads
35min
Gekruide noten
45min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Pesto met basilicum
5min
Mousse van tonijn
10min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min