Dispositivos e acessórios
Basilicumpesto
Preparação 10min
Total 10min
6 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken80 g
-
pijnboompitten30 g
-
teentje knoflook (opcional)1
-
verse basilicumbladeren80 g
-
extra vergine olijfolie150 g
-
zout½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 porties
Proteína
34 g
Energia
7741 kJ /
1848 kcal
Gordura
190 g
Fibra
4.6 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hollandaisesaus
15min
Pesto met basilicum
5min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Kruidenvinaigrette
Nenhuma avaliação
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Guacamole
5min
Bearnaisesaus
15min
Spinazierisotto met asperges
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Traditionele vruchtenjam
55min
Tomatensaus
40min