Dispositivos e acessórios
Venusschelpen op zeemanswijze
Preparação 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (opcional)½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Energia
980 kJ /
235 kcal
Proteína
15.85 g
Hidratos de carbono
9.08 g
Gordura
14.98 g
Fibra
0.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Nenhuma avaliação
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Hollandaisesaus
15min
Vleesbouillonpasta
45min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Steak au Poivre
20min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Pekingeend
45min
Kip garam masala
50min