
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g ui
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g venusschelpen
- 1 snuifje paprika poeder
- 50 g witte wijn
- 150 g visbouillon
- 2 el verse peterselie, fijngehakt (enkel de blaadjes)
- 1 tl paneermeel
- ½ tl zout (opcional)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 980 kJ / 235 kcal
- Proteína
- 15.85 g
- Hidratos de carbono
- 9.08 g
- Gordura
- 14.98 g
- Fibra
- 0.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Zalmtartaar
10min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Crostini met champignons en fontinakaas
Nenhuma avaliação
Vitello tonnato
13h
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min