Dispositivos e acessórios
Venusschelpen op zeemanswijze
Preparação 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (opcional)½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Energia
980 kJ /
235 kcal
Proteína
15.85 g
Hidratos de carbono
9.08 g
Gordura
14.98 g
Fibra
0.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalmtartaar
10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Ninguna valoración
Hollandaisesaus
15min
Ratatouille
40min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Sous-vide octopussalade
Ninguna valoración
Appels met cidersabayon
Ninguna valoración
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Bearnaisesaus
15min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min