Pocheret torsk med porresauce, dampede gulerødder og basmatisris

Pocheret torsk med porresauce, dampede gulerødder og basmatisris

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 40min
4 portioner

Ingredientes

  • ris, basmati
    200 g
  • havsalt
    2 tsk
  • vand
    1000 g
  • gulerødder skåret i stave (5 mm)
    400 g
  • porrer skåret i mindre stykker (5 mm)
    400 g
  • torskefileter skin og ben fjernet (ca. 500 g i alt)
    4
  • mælk
    450 g
  • peberkorn, hvide
    10
  • hvedemel
    50 g
  • sort peber, stødt efter smag
    ½ tsk
  • sennepspulver
    1 tsk
  • purløg, frisk skåret i mindre stykker
    5 - 10 kviste

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Proteína 34.2 g
Energia 1835 kJ / 439 kcal
Gordura 4.3 g
Hidratos de carbono 65.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo