Dispositivos e acessórios
Fyldte løg med græskar og rosmarin
Preparação 30min
Total 1h 30min
6 portioner
Ingredientes
-
parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)80 g
-
fed hvidløg1
-
rosmarin, frisk plus ekstra til pynt2 kviste
-
olivenolie plus ekstra til smøring20 g
-
løg skrællet (ca. 125 g hver)6
-
græskar skåret i tern (ca. 2-3 cm)250 g
-
vand200 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt2 knivspidser
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
0.6 mg
Proteína
6.8 g
Energia
637.3 kJ /
152.3 kcal
Gordura
7 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vinter
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremede champignoner
Nenhuma avaliação
Blomkålsris
10min
Karry-rejer (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Falafel-vafler
Nenhuma avaliação
Ris salat med grøntsager
Nenhuma avaliação
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Nenhuma avaliação
Bulgurhvede
Nenhuma avaliação
Tostadas med kylling og raja
40min
Asparges med citronkapers
Nenhuma avaliação
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Nenhuma avaliação
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Nenhuma avaliação
Pimento dip
Nenhuma avaliação