Dispositivos e acessórios
Zalmtartaar
Preparação 10min
Total 10min
6 porties
Ingredientes
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
10 g
Energia
560 kJ /
134 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Roodbruin gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Gerookte zalm sneetjes
Nenhuma avaliação
Steak tartaar
30min
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Ananaspakketjes
1h
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Vitello tonnato
13h