Dispositivos e acessórios
Zalmtartaar
Preparação 10min
Total 10min
6 porties
Ingredientes
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
10 g
Energia
560 kJ /
134 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Jouw Cookidoo® 2025 - Apéro Artiest
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Forelmousse
5min
Vitello tonnato
13h
Hollandaisesaus
15min
Salade van gehakte groenten
10min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Nenhuma avaliação
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Nenhuma avaliação
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Frambozen - limoensorbet
Nenhuma avaliação
Steak tartaar
30min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Salmorejo
Nenhuma avaliação