Dispositivos e acessórios
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Preparação 10min
Total 8h 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered300 g
-
carrots sliced diagonally (2 cm)400 g
-
celery cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
oxtail cut in pieces (see tip)950 g
-
1 heaped tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water350 g
-
red wine120 g
-
pearl onions, frozenpearl onions fresh, peeled, whole100 g
-
quick polenta (5-8 minutes cooking time)100 g
-
boiling water330 g
-
milk125 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1576 mg
Proteína
53 g
Energia
3751 kJ /
896 kcal
Gordura
61 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
25 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook Mode
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1h 45min
Orange Sponge Cake
1h
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9h 10min
Virgin Chai Vanilla Cocktail
Nenhuma avaliação
Miso Fudge
2h
Egg White Chocolate Cake
50min
Vanilla Yoghurt
13h
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3h 30min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Red Berry Yoghurt
12h 20min
Seafood Risotto
40min