Dispositivos e acessórios
Cottage pie
Preparação 25min
Total 1h 10min
4 porties
Ingredientes
Gehakt
-
uien in helften gesneden100 g
-
verse peterselie20 g
-
ongezouten boter plus iets extra voor het invetten30 g
-
rundergehakt450 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
Madeira-wijn (opcional)el
Aardappelpuree
-
bloemige aardappelen in sneetjes gesneden (1 cm)900 g
-
melk360 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
ongezouten boter plus iets extra voor de topping50 g
-
2 el geraspte kaasbroodkruimels (opcional)2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
32 g
Energia
3165 kJ /
755 kcal
Gordura
47 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Nenhuma avaliação
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Quiche lorraine
50min
Penne met tonijn
35min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Kipfricassee
Nenhuma avaliação
Groenteflan
1h 35min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Kip met romige groenten saus
50min
Preiquiche
1h 45min
Gehaktbrood
1h 20min