Dispositivos e acessórios
Tomaat en basilicum kip quiche
Preparação 20min
Total 1h
8 sneetjes
Ingredientes
Deeg
-
bloem270 g
-
olijfolie100 g
-
water60 g
-
verse basilicumbladeren naar smaak8 - 10
-
citroenzeste1 el
-
zout½ tl
Vulling
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt30 g
-
kippenborst filet, zonder vel in blokjes (2 cm)300 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
cherry tomaten gehalveerd250 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
eieren2
-
feta kaas60 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
verse basilicumbladeren in stukken, als versiering10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
16 g
Energia
1833 kJ /
438 kcal
Gordura
28 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekkere kip
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Pastasalade met kip
1h 15min
Bibimbap burrito
45min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Nenhuma avaliação
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Vislasagne met courgette
1h
Zonnige groentetaart
Nenhuma avaliação
Mediterrane kippenpastei
50min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min