Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Deeg
- 270 g bloem
- 100 g olijfolie
- 60 g water
- 8 - 10 verse basilicumbladeren, naar smaak
- 1 el citroenzeste
- ½ tl zout
Vulling
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 30 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 300 g kippenborst filet, zonder vel, in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 250 g cherry tomaten, gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 eieren
- 60 g feta kaas
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 verse basilicumbladeren in stukken, als versiering
- Nutrição
- por 1 sneetje
- Energia
- 1833 kJ / 438 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 28 g
- Fibra
- 2.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Appel-notenbrood
1h 25min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação
Zalmsoufflé
1h
Kip in perziksaus
40min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min