Tomaat en basilicum kip quiche

Tomaat en basilicum kip quiche

4.0 57 avaliações
Preparação 20min
Total 1h
8 sneetjes

Ingredientes

Deeg
  • bloem
    270 g
  • olijfolie
    100 g
  • water
    60 g
  • verse basilicumbladeren naar smaak
    8 - 10
  • citroenzeste
    1 el
  • zout
    ½ tl
Vulling
  • olijfolie
    30 g
  • ui in 4 gesneden
    150 g
  • gedroogde tomaten in olie uitgelekt
    30 g
  • kippenborst filet, zonder vel in blokjes (2 cm)
    300 g
  • zout
    ½ tl
  • vers gemalen peper
    1 snuifje
  • cherry tomaten gehalveerd
    250 g
  • room, min. 30% vet
    200 g
  • eieren
    2
  • feta kaas
    60 g
  • gemalen nootmuskaat
    1 snuifje
  • verse basilicumbladeren in stukken, als versiering
    10

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 sneetje

Proteína 16 g
Energia 1833 kJ / 438 kcal
Gordura 28 g
Fibra 2.1 g
Hidratos de carbono 28 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...