Versões compatíveis
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Proteína
- 23.4 g
- Hidratos de carbono
- 2.6 g
- Gordura
- 28.3 g
- Gordura saturada
- 8.1 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sódio
- 1333.5 mg
Receitas alternativas
Pilau rice using rice mode
40 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Green egg whites and ham omelette
35 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
Pea and mint soup
20 min
Steamed fish with green mash
50 menit
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 Std.
Poached eggs with hollandaise
40 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min