Dispositivos e acessórios
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
Preparação 10min
Total 2h 25min
12 slices
Ingredientes
-
buttermilk500 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey20 g
-
water plus extra to spray70 g
-
baker's flour plus extra to dust800 g
-
sea salt2 tsp
-
oil to grease
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
394.9 mg
Proteína
9.8 g
Energia
1111.5 kJ /
265.7 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
52.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Boston Bun
2h 45min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Rye bread rolls
12h
Cinnamon buns
3h 5min
Artisan potato bread
2h 5min
Greek pita breads
1h 15min
Festive camembert wreath
1h 50min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Mother sourdough starter
108h 20min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min