Dispositivos e acessórios
Butternut Queso (Matthew Kenney)
Preparação 10min
Total 5h 15min
42 oz
Ingredientes
-
cashews9 oz
-
water to soak
-
butternut squash peeled, deseeded and cut into pieces (2 in.)6 oz
-
16 oz water, plus 2 tsp vegetable stock pastevegetable stock16 oz
-
nutritional yeast2 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
apple cider vinegar1 ½ oz
-
chili powder1 tbsp
-
chili flakes1 ½ tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
tortilla chips
-
guacamole to garnish
-
pico de gallo to garnish
-
fresh jalapeño pepper sliced, to garnish
-
fresh cilantro chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
50.2 mg
Proteína
1.9 g
Energia
318.3 kJ /
76.1 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
2.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Latkes
35min
Fish Ceviche
3h 25min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
Sweet Cucumber Pickles
Nenhuma avaliação
Peach Cobbler
2h 35min
Gin and lavender gelato
Nenhuma avaliação
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Chocolate Pecan Toffee
40min
Hawaiian Summer Rolls
1h
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Tuna Tartare
40min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min