Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 450 g potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 450 g celeriac, diced (2 cm)
- 900 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g kale, large stalks removed, leaves chopped
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 150 g Stilton, crumbled
- ¼ tsp ground black pepper
- 600 g puff pastry, ready-made (see tip)
- plain flour, for dusting
- 1 medium egg, lightly beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2095 kJ / 503 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 37 g
- Gordura
- 32 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Sódio
- 831 mg
Receitas alternativas
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min