Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1 cm)
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 90 g koud water
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes poedersuiker
Garnering
- 200 g uien, gehalveerd
- 250 g verse champignons de Paris, in vieren gesneden
- 200 g water
- 40 g gedroogde vruchten mengeling
- 60 g boter, in stukken
- 2 teentje knoflook
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 2 tl currypoeder
- 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 400 g zoete aardappelen, in blokjes
- 200 g rapen, in blokjes
- 3 el olijfolie
- 50 g ei, losgeklopt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2627 kJ / 632.5 kcal
- Proteína
- 9.8 g
- Hidratos de carbono
- 40.2 g
- Gordura
- 46.5 g
- Gordura saturada
- 25.3 g
- Fibra
- 6.2 g
- Sódio
- 702.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Hummus
5min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Zoetzure tempé
Nenhuma avaliação
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Nenhuma avaliação
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nenhuma avaliação
Vegan Caesar saladedressing
Nenhuma avaliação
Miso carbonara udon noedels
25min
Vegetarische bruine rijst
40min
Popeye's power bowl met bramen
Nenhuma avaliação
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min