Dispositivos e acessórios
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Preparação 20min
Total 15h 35min
8 portions
Ingredientes
Cashew Cream
-
cashew nuts300 g
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
extra virgin coconut oil (refined coconut oil)155 g
-
oat milk70 g
-
probiotic capsules powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil115 g
Radish and Citrus Salad
-
radishes mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes285 g
-
salt to taste
-
black pepper, freshly ground to taste and garnish
-
blood oranges cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves, to garnish
-
baby watercress to garnish60 - 85 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
99.8 mg
Proteína
7.8 g
Energia
2218.2 kJ /
530.2 kcal
Gordura
50 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
22 g
Hidratos de carbono
18.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Everyday gourmet butter
35min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Tempered chocolate
40min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Potato Cup Frittata
1h
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Milk chocolate bars
6h 10min
Mixed meat rillettes
4h 10min