Versões compatíveis
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 g gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)
- 1 teentje knoflook
- 1 ½ tl zout
- ¾ tl vers gemalen zwarte peper
- 900 - 1000 g runderlende (in één stuk)
- 600 g water
- 200 g mozzarella, in kleine blokjes (± 5 mm)
- 200 g tomaten, zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)
- 20 g verse basilicumbladeren, in dunne plakjes (± 2 mm)
- 4 el extra vergine olijfolie
- 20 g verse bieslook, en iets meer om af te werken
- ¼ tl vers gemalen peper
- ½ tl zeezoutvlokken
- water
- 20 g boter
- 5 g maïzena (zetmeel)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1756.2 kJ / 419.7 kcal
- Proteína
- 29.8 g
- Hidratos de carbono
- 3.3 g
- Gordura
- 31.5 g
- Gordura saturada
- 12.6 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 1067.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Rucola taart
Nenhuma avaliação
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Gekruide lamstaart
40 min
Tomaat basilicum spread
5 Min
Thaise rode curry
1h
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Maanzaadslakken
Nenhuma avaliação
Alpenmacaroni
45min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nenhuma avaliação
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h