Dispositivos e acessórios
Dille en feta flatbread
Preparação 20min
Total 1h 20min
8 stuks
Ingredientes
-
verse dille20 g
-
gedroogde gist (8 g)2 tl
-
water150 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten100 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
feta kaas in stukken200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
9 g
Energia
1491 kJ /
356 kcal
Gordura
20 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Rode kool cups met kip
25min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Ovenburger
1h 45min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Nenhuma avaliação
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Moussaka met linzen
2h 20min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2h 30min
Groene bron
10min
Energiesmoothie
10min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Detoxsapje met appel en peer
10min