Dispositivos e acessórios
Komkommersalade met dille
Preparação 10min
Total 10min
4 porties
Ingredientes
-
komkommers geschild of ongeschild en uiteinden afgesneden (ongeveer 800 g)4 - 5
-
Griekse yoghurt200 - 250 g
-
zout1 - 2 tl
-
4 el gedroogde dilleverse dille gebeiteld1 bos
-
gemalen peper (opcional)1 tl
-
ciderazijn (opcional)1 el
-
kristalsuiker (opcional)1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
421 mg
Proteína
5 g
Energia
451 kJ /
108 kcal
Gordura
5 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter
15 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Minuut Koolsla
10min
Geraspte Wortelsalade
10min
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Rucola taart
Nenhuma avaliação
Kruiden- en citroenzout
1h
Rode ogen gevulde eieren
Nenhuma avaliação
Aardappelkoekjes
45min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Nenhuma avaliação
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
Walnoot Brittle
1h 30min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min