
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 sjalotten gehalveerd
- 250 g gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)
- 150 g verse room
- ¼ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- 20 sneetjes pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 takjes dille, vers om te garneren
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 62 kcal / 257 kJ
- Proteína
- 4 g
- Gordura
- 3 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Fibra
- 1.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Kleine aspergeflans
55min
Zalmtartaar
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Crostini met champignons en fontinakaas
Nenhuma avaliação
Mousse van kaas
10min
Avocadomayonaise
15min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Mousse van ham
10min
Mousse van tonijn
10min
Koolsla
10min