Dispositivos e acessórios
Forelmousse
Preparação 5min
Total 5min
20 stuks
Ingredientes
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
4 g
Energia
257 kJ /
62 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestjes
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Geraspte Wortelsalade
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Crostini met champignons en fontinakaas
Nessuna valutazione
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Mousse van ham
10min
Mousse van kaas
10min
Bellini cocktail
5min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Mousse van tonijn
10min
Gegratineerde coquilles
25min