Dispositivos e acessórios
All-Purpose Meat Rub
Preparação 5min
Total 5min
1 jar
Ingredientes
-
smoked paprika1 ½ tbsp
-
salt1 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
black peppercorns2 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
6991.8 mg
Proteína
3.2 g
Energia
450.4 kJ /
107.7 kcal
Gordura
2.2 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
24.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Seasonings and rubs
18 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
French onion dip
45min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3h 25min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Vegetable stock paste
30min
Mashed potatoes
40min
Meat stock paste
45min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Lemon or lime butter
15min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min