Dispositivos e acessórios
All-Purpose Meat Rub
Preparação 5min
Total 5min
1 jar
Ingredientes
-
smoked paprika1 ½ tbsp
-
salt1 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
black peppercorns2 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
6991.8 mg
Proteína
3.2 g
Energia
450.4 kJ /
107.7 kcal
Gordura
2.2 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
24.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Seasonings and rubs
18 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1h 20min
Croquembouche
Nenhuma avaliação
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min
Mustard and cheddar mash
30min
Potato, bacon and cheese tortilla
50min
Spiced roasted mixed nuts
25min
Mini apple crumble cakes
1h 15min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min
Chunky basil pesto dip
10min