Dispositivos e acessórios
All-Purpose Meat Rub
Preparação 5min
Total 5min
1 jar
Ingredientes
-
smoked paprika1 ½ tbsp
-
salt1 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
black peppercorns2 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
6991.8 mg
Proteína
3.2 g
Energia
450.4 kJ /
107.7 kcal
Gordura
2.2 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
24.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Seasonings and rubs
18 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Traditional cocktail sauce
5min
French onion dip
45min
Chile con queso cob loaf
40min
Chunky basil pesto dip
10min
Everyday gourmet butter
35min
Rosemary salt
24h 5min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Santa Maria Dry Rub
5min
Lemon Rosemary Infused Oil
45min
Lemon pepper seasoning
1h 35min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3h 30min