
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pineapple jam
- 500 g fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 100 g brown sugar
- 40 g white rum (optional)
- 40 g fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)
Pastry
- 1 egg
- 50 g white sugar
- 120 g unsalted butter cut into pieces
- 220 g plain flour plus extra for dusting
Passionfruit custard filling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- 30 - 40 g caster sugar
- 20 g lemon juice
- 100 g fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 453.1 kcal / 1903 kJ
- Proteína
- 7.7 g
- Gordura
- 24.2 g
- Hidratos de carbono
- 50.3 g
- Fibra
- 4.7 g
- Gordura saturada
- 14.5 g
- Sódio
- 50.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Bee sting cake
6h 50min
Granini slice
2h 15min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Leek and ham tart
1h 55min
Beetroot and avocado eggs
88h
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Mango cheesecake
6h 35min
Passionfruit and coconut slice
5h
Honeycomb ice cream slice
4h 10min
Honey ice cream
17h 45min
Caribbean carrot cake
2h 10min