Dispositivos e acessórios
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
Preparação 50min
Total 1h 30min
6 porties
Ingredientes
Yoghurtdip
-
verse koriander alleen bladeren6 takjes
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
Beignets
-
volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)120 g
-
water500 g
-
wortelen in stukjes gesneden (3 cm)500 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 snuifje
-
lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)45 g
-
ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)1
-
gedroogde chilivlokken (opcional)1 tl
-
olijfolie om te bakken2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
5 g
Energia
573 kJ /
137 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
lagere GI
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Kimchi mac&cheese
50min
Boeddha bowl met kip
1h
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Gegrilde kaas met champignons
Nenhuma avaliação
Lichtblauw gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Rudolphs Mocktail
30min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min