Pikante wortelbeignets met yoghurtdip

Pikante wortelbeignets met yoghurtdip

5.0 1 avaliação
Preparação 50min
Total 1h 30min
6 porties

Ingredientes

Yoghurtdip
  • verse koriander alleen bladeren
    6 takjes
  • yoghurt, 0,1% vet
    150 g
Beignets
  • volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)
    120 g
  • water
    500 g
  • wortelen in stukjes gesneden (3 cm)
    500 g
  • komijn, gemalen
    1 tl
  • koriander, gemalen
    ½ tl
  • zeezout
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen
    ½ tl
  • kurkuma, gedroogd, gemalen
    1 snuifje
  • lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)
    45 g
  • ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)
    1
  • gedroogde chilivlokken (opcional)
    1 tl
  • olijfolie om te bakken
    2 tl

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 5 g
Energia 573 kJ / 137 kcal
Gordura 5 g
Hidratos de carbono 16 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...