Dispositivos e acessórios
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
Preparação 50min
Total 1h 30min
6 porties
Ingredientes
Yoghurtdip
-
verse koriander alleen bladeren6 takjes
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
Beignets
-
volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)120 g
-
water500 g
-
wortelen in stukjes gesneden (3 cm)500 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 snuifje
-
lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)45 g
-
ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)1
-
gedroogde chilivlokken (opcional)1 tl
-
olijfolie om te bakken2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
5 g
Energia
573 kJ /
137 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
lagere GI
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Prime Board
Nenhuma avaliação
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Geode cake
Nenhuma avaliação
Hummus
5min
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Zuivelvrije tzatziki
Nenhuma avaliação
Rucola taart
Nenhuma avaliação
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Tzatziki
20min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Nenhuma avaliação
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Mangosapje met cayennepeper
10min