Bloemkool korma

Bloemkool korma

5.0 1 avaliação
Preparação 10min
Total 2h 20min
4 porties

Ingredientes

  • amandelschilfers
    50 g
  • maïzena (zetmeel)
    30 g
  • bloemkool op zijn geheel
    600 g
  • water
    1000 g
  • groentebouillonpasta
    3 volle tl
    3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
  • tomaten passata
    250 g
  • Indiase currypasta type korma
    150 g
  • Griekse yoghurt en iets meer om te besprenkelen
    180 g
  • room
    120 g
  • zout
    1 tl
  • tomaten zaadjes verwijderd
    80 g
  • verse groene chilipeper
    1
  • verse koriander om te bestrooien
  • Indiase currypasta om op te dienen
    4 stuk
  • rijst om op te dienen

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 2404.1 mg
Proteína 16.5 g
Energia 2170.2 kJ / 518.7 kcal
Gordura 31 g
Fibra 11.2 g
Gordura saturada 10.1 g
Hidratos de carbono 51.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...