Dispositivos e acessórios
Bloemkool korma
Preparação 10min
Total 2h 20min
4 porties
Ingredientes
-
amandelschilfers50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
bloemkool op zijn geheel600 g
-
water1000 g
-
3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillonpasta3 volle tl
-
tomaten passata250 g
-
Indiase currypasta type korma150 g
-
Griekse yoghurt en iets meer om te besprenkelen180 g
-
room120 g
-
zout1 tl
-
tomaten zaadjes verwijderd80 g
-
verse groene chilipeper1
-
verse koriander om te bestrooien
-
Indiase currypasta om op te dienen4 stuk
-
rijst om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2404.1 mg
Proteína
16.5 g
Energia
2170.2 kJ /
518.7 kcal
Gordura
31 g
Fibra
11.2 g
Gordura saturada
10.1 g
Hidratos de carbono
51.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comfort Food
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cholent
Nenhuma avaliação
Pompoen baba ganoush
35min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Asperge-watermeloen salade
40min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Mallorcaanse vissoep
40min