Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 25 g volkoren brood, in stukken gesneden
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 30 g rauwe cashewnoten
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
ou 1 volle tl groentebouillonpasta - 100 g rode split linzen, gespoeld
- 500 g water
- 1 teentje knoflook
- 100 g uien, in vieren gesneden
- 150 g paddenstoel, bruin, vers, gehalveerd
- 50 g zonnebloempitten
- 15 g Worcestershire saus
- 1 el lijnzaad, gemalen, gemengd met 3 eetlepels water
- ½ tl peterselie, gedroogd
- ½ tl zeezout
- ¼ tl zwarte peper, gemalen
- ¼ tl tijm, gedroogd
- salade bladeren, om op te dienen
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1477 kJ / 354 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Gordura
- 20 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Nenhuma avaliação
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nenhuma avaliação
Indiase groentencurry
50 dk
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Quinoakoekjes
1sa
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Nenhuma avaliação
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Paella met kidneybonen
55min