Versões compatíveis
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Strawberry sorbet
- 150 g white sugar
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 ripe banana, broken into pieces
- 500 g frozen strawberries (see Tips)
Pineapple carpaccio
- 1 fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 686.8 kJ / 164.2 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 42.6 g
- Gordura
- 0.2 g
- Gordura saturada
- 0 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 2.7 mg
Receitas alternativas
Carrot kimchi
Nenhuma avaliação
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Shichimi togarashi oysters
1h 10 min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Lamb and barley soup
50 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 Std. 5 Min
Leek and cheddar pudding
1 Std. 20 Min
Mystery soup
45 min
Pear and peach crumble
50 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min