Dispositivos e acessórios
Lam med urteskorpe, ertepuré og asparges
Preparação 25min
Total 50min
4 porsjoner
Ingredientes
Lam med urteskorpe
-
vegetabilsk olje½ ss
-
smør, usaltet pluss 20 g myknet½ ss
-
lammecarré (600-700 g totalt), tykke lag av fett fjernet1 - 2
-
havsalt til krydring
-
malt svart pepper til krydring
-
brød revet i biter1 skive
-
hvitløksfedd2
-
persilleblader, ferske5 g
-
timian, fersk kun blader3 - 4 kvister
-
sitron kun finrevet skall1
-
olivenolje20 g
-
dijon sennep1 ss
Ertepuré og asparges
-
vann, kokende500 g
-
grønne erter, frosne250 g
-
asparges tørre ender fjernet350 g
-
kremfløte30 g
-
smør, usaltet myknet20 g
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper2 klyper
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
22.8 g
Energia
1763 kJ /
424 kcal
Gordura
30 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vårlige smaker
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kung Pao kylling
Nenhuma avaliação
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nenhuma avaliação
Pulled pork burger
Nenhuma avaliação
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nenhuma avaliação
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nenhuma avaliação
Pastasaus av skinke og purre
Nenhuma avaliação
Biff i stout
Nenhuma avaliação
Kroningskylling
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nenhuma avaliação
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nenhuma avaliação