Dispositivos e acessórios
Mexican scrambled eggs
Preparação 5min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
unsalted butter20 g
-
shortcut bacon rashers cut into pieces100 g
-
pickled jalapeño chillies20 g
-
tomato cut into quarters and seeds removed1
-
eggs4
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
pouring (whipping) cream30 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1333.9 mg
Proteína
26.7 g
Energia
1493.9 kJ /
355.7 kcal
Gordura
26.3 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
12.6 g
Hidratos de carbono
3.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50min
Pizza Diavola
1h 30min
Beef Rendang
1h 35min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40min
Keto lemon curd
10min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Frozen breakfast bowls
10min
Super green pasta (Darren Robertson)
30min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40min